Varför Coworking?

Allt du behöver för att kunna utföra ditt arbete på bästa sätt, och samtidigt njuta i en underbar miljö, har vi samlat under ett och samma tak. Och oavsett om du arbetar själv eller för ett större företag, har du mängder av kompetens från olika branscher nära till hands.

Helheten

Vita laminatmöbler och lysrör duger för vissa, men många vill få ut mer av sitt kontor än så. Väljer du Coworking hos Ready4work har vi tillsammans med arkitekt Håkan Laursen skapat öppna, ljusa planlösningar i en designad miljö. Vi har blandat kombinationer av tysta delar, samarbetszoner, telefonbås och olika typer av sittningar i såväl studios som lounge, café och utemiljöer.
För att hålla en bra ergonomi handlar det mycket om att kunna röra sig mellan olika typer av höga, låga, mjuka sittningar, stående arbete och små promenader. Det har du full möjlighet till hos oss, om du väljer att bli medlem i framtidens arbetsplats. Coworking!

Snabba lösningar

Är du van vid att jobba på ett klassiskt kontor hos ett större företag, vet du att små saker kan ta lång tid att lösa. Bläckpatronen eller kaffet är slut, WiFi krånglar eller ventilationen strular. Och det tar dagar, ibland veckor innan det är åtgärdat. Vi är bemannade varje dag och jobbar dagligen med att både säkerställa driften samt se till att alla miljöer är i toppskick. Detta är således en stor fördel med Coworking.

Ha roligt på jobbet

Många spenderar nästan en tredjedel av sitt liv på kontoret – så varför inte göra det till en rolig plats? De flesta lägger massor av tid och pengar på inredning hemma, och större delen av sin vakna tid är man inte ens där. Vi har lagt ner stor omsorg på både mjuka värden, trivselfaktorer och arkitektur för att våra medlemmar ska bli inspirerade att gå till kontoret varje dag.

Nedan listar vi några fördelar som skiljer Coworking från att jobba från  ”det klassiska kontoret”.

Har du frågor om våra kontor eller övriga medlemskap. Kontakta oss redan idag!