VÅRA HYRESGÄSTER

DORMER  PRAMET är en global tillverkare och leverantör av skärande verktyg för bearbetning av metall. Produktprogrammet innehar ett omfattande sortiment av roterande verktyg och vändskärsverktyg för borrning, fräsning, gängning och svarvning för verkstadssektorn. Dormer servar idag över 100 marknader i världen.

Länk till hemsida

MBP producerar film om allt mellan himmel och jord; från stora komplicerade infrastruktursprojekt och företagspresentationer till rymdsonder på väg mot Jupiter. Bland kunderna finns Trafikverket, Skanska, Sweco, Rymdstyrelsen och Svenska kraftnät m.fl.

Länk till hemsida

FRIA FINANSIELL PLANERING är en mäklarbyrå inom finansiell rådgivning. Vi lämnar råd kring ett noga utvalt sortiment av spar-, placerings- och försäkringsprodukter. De råd vi ger våra kunder är alltid individuellt anpassade och bygger på en analys som tar hänsyn till kundens unika situation och önskemål. En stor fördel med att använda oss är att vi inte har egna produkter. Därmed är vi FRIA att använda de produkter och de bolag på marknaden som erbjuder bäst lösningar. Vi jämför olika lösningar och erbjuder dig den lösning som passar dina önskemål och behov bäst.

Länk till hemsida

ASEPT are specialists in safe and efficient dispensing of all kind of liquid products, from water, ketchup, mayo, sauces to shampoo, conditioner and soap. You find ASEPT´s solutions in restaurants, hotels, gas stations as well hospitals and public restrooms. ASEPT deliver dispensing solutions to customers all over the world, both from a standard range to fully customized dispensers. The head office together with production are located in Lund, Sweden additionally sites in US and the Netherlands. 2013 ASEPT became a part of the Swedish industrial group Lagercrantz, listed on the Swedish stock exchange.

Länk till hemsida

NAPRAPAT LNDSLAGET Världens största naprapatkedja! Med över 100 medarbetare från Luleå i norr till Halmstad i söder, är vi störst på att behandla led och muskelrelaterad smärta. Vi undersöker och behandlar de flesta typer av akuta och kroniska besvär relaterade till muskler och leder. Genom att kombinera olika behandlingstekniker, som reducerar både muskelsmärta och nedsatt rörlighet, kan vi uppnå optimal behandlingseffekt. Välkommen till Andreas i Halmstad!

Länk till hemsida

EWAYS Vi är en snabbväxande oberoende laddoperatör som hjälper samhället att ställa om till fossilfrihet genom att göra det enkelt att köra elbil. Niclas och Petra grundade företaget vid köksbordet i Stocksund 2015 efter många och långa diskussioner om det nya fossilfria samhället. Vi är idag den ledande oberoende laddoperatören med över 20 000 laddpunkter över hela landet. Team Eways har idag fler än 100 anställda på 18 kontor runtom i landet. Vi är ingenjörer, entreprenörer, säljare, tekniker, ekonomer och servicepersoner med många olika erfarenheter, bakgrunder och kompetenser. Det som förenar oss alla är förändringsviljan och tron på en fossilfri framtid.
Vill du veta mer? Connecta med Jimmie Gabrielsson – 0703 – 15 55 44

Länk till hemsida 

YRKESAKADEMIN Yrkeshögskola är en av Sveriges största leverantörer av YH-utbildningar. Vi hjälper människor ta nästa kliv i karriären, genom flexibla distansutbildningar skapade utifrån arbetsmarknadens behov – som är till nytta nu och i framtiden. Vi finns i hela Sverige, och utbildar inom allt från IT, Turism och Bygg till Vård och Omsorg.

Länk till hemsida 

GVO MEDIA  är inte bara ännu en SEO & SEM byrå – vi är Good Vibes Only. Vi strävar efter att alltid erbjuda bästa möjliga service med en transparent och flexibel approach som passar alla företags behov. Vi erbjuder tjänster inom sökmotoroptimering, Google Ads och webbdesign.

Länk till hemsida

WOW – Welcome Out Wellbeing drivs av Cilla Bengtsson, coach inom ledarskap och personlig utveckling. För individer, grupper och företag, som vill utvecklas och nå sina resultat. WOW hjälper dig från ditt nu-läge, till ditt önskade läge! På plats eller online.

Länk till hemsida 

BJÖRN AHNQVIST SKATT & JURIDIK 

Länk till hemsida 

Studio FeMale riktar sig till hela dig och fokuserar på en hållbar livslust.
Vi jobbar med hormon- och kvinnohälsa genom coachning, behandling och föreläsningar. Vi erbjuder personlig träning, kostrådgivning och behandling för olika kvinnohälsoproblematik som bäckensmärta, symptom kopplade till menscykeln och klimakteriebesvär..

Länk till hemsida

ASSISTANCEKÅREN är Sveriges rikstäckande och digitalt sammanlänkade företag inom bilbärgning och vägassistans. Vi arbetar dygnet runt med akuta och förbokade uppdrag till privatpersoner och företag inom våra verksamhetsområden bärgning, vägassistans, fordonstransport och övriga uppdrag. Assistancekåren erbjuder även flera omfattande vägassistansförsäkringar och kundanpassade partnerlösningar. För mer information kontakta Peter Ludvigsson på 0725–59 40 02.

Länk till hemsidan

ATT SYNAS  drivs av Stina Bondeson som är konsult inom digital marknadsföring på sociala medier. Från framtagande av strategi, till skapande av innehåll & uppföljande analys! Kort sagt; Stina hjälper företag Att Synas på sociala medier!

Länk till hemsida 

CAFÉ BAR levererar en komplett kaffelösning till ditt företag.
Kvalitetstid på jobbet och alltid i gott sällskap!

Länk till hemsida

VIKAN Dansk, globalt marknadsledande producent av professionella, manuella rengöringsredskap i livsmedelsnära miljö inom livsmedelsindustri, kök & restaurang, dagligvaruhandel. Vikan producerar också manuella rengöringsredskap och textiler för all förekommande lokalvård samt redskap för rengöring av fordon.
Med 250 medarbetare runt om i världen, produktionsenheter i Danmark, USA och Estland är Vikan en modern, dynamisk, internationell arbetsplats med stark prägel av det skandinaviska arvet.

Länk till hemsida

JURIDISK ASSITANS är en juridisk byrå som är specialiserad på myndighetsjuridik. Vi företräder enskilda och bolag i domstol och anlitas regelbundet som konsulter och utbildare till både statliga myndigheter och kommuner. Jessica är specialist på socialrätt och barns rättigheter och jobbar främst med ärenden hos socialtjänsten.

Länk till hemsida

ARBETSVÄGEN Har man gått utan arbete en tid och bedöms av Arbetsförmedlingen ha rätt till Rusta och Matcha (KROM) så hjälper vi till med att hitta jobb eller utbildning. Vi jobbar med en helhetssyn av människan där vi genom samtal kommer fram till vad du behöver just nu. Genom att se var du befinner dig och vad du vill göra kommer vi gemensamt fram till ditt mål. Mer information får du av mig Kenth Johansson handledare på Arbetsvägen tel. 0704142995

Länk till hemsida  

SANDVIK COROMANT
Som en del av den globala Sandvikkoncernen är Sandvik Coromant ledande inom verktyg för skärande bearbetning, bearbetningslösningar och kompetens som driver industristandarderna framåt samt innovationer som efterfrågas inom skärande bearbetning idag och framöver. Utbildningsstöd, omfattande FoU-investeringar och starka kundrelationer säkerställer utvecklingen av bearbetningsteknik som förändrar, leder och driver framtidens tillverkning.

Länk till hemsida 

YELLOW ELK Vi brinner för allt som kan förädla data till nya insikter och affärsfördelar. Vi lever och andas allt som har med Data Warehouse, Data Lakes, Advanced Analytics, Machine Learning och Business Intelligence att göra. Vår samlade erfarenhet av området är mycket lång och vi tar ofta roller som arkitekter, utvecklare och projektledare.

Länk till hemsida  

Wayke är Sveriges digitala marknadsplats för bilar. Vi jobbar för att skapa en bättre andrahandsmarknad där det ska vara lika härligt att köpa bil som att drömma om dem. Jag som befinner mig i Halmstad heter Sarah och arbetar främst med de ekonomiska bitarna på Wayke.

Länk till hemsida

Completum AB är ett litet konsultföretag med fokus på Fastighetsförvaltning, brandskydd och utbildning. Vi hjälper fastighetsbolag som teknisk förvaltare.
Vi håller kurser inom brandskydd, HLR, Första Hjälpen och Heta Arbeten mm.
Vi hjälper företag med brandrelaterade frågor såsom SBA arbete, utrymningsplaner, nyinstallation och service av släckutrustning.
Genom vår hemsida kan man även beställa allt från hjärtstartare till brandsläckare.

För mer info kika gärna in våran hemsida:

Länk till hemsida

SECIFY 

Länk till hemsida  

APROBO AB skapades 1992 och är idag marknadsledande inom akustiklösningar för golv- och bjälklagskonstruktioner. Vi erbjuder även högkvalitativa golvmaterial anpassade för miljö- och funktionskrav.
Vårt Decibel Concept bygger på 30 års erfarenhet kring hur man löser akustikproblem i golv- och bjälklagskonstruktioner. Behovet av akustikåtgärder till följd av akustikkrav inom byggnation finns överallt i världen. Vi har följt utvecklingen noga under flera år och har främst haft fokus för våra produkter och tjänster i Skandinavien. Men nu arbetar vi även med flera samarbetspartners för en internationell spridning av Decibel Concept till en rad europeiska länder men även till fjärran marknader som till exempel Dubai, Oman, Nigeria, USA och så vidare där intresset för akustik växer mer och mer.

Länk till hemsida

JENEFELDT AND FRIENDS 

Länk till hemsida

KASAM FAMILJ är ett vård -och omsorgsföretag som består av konsulentstödd familjehemsvård, öppenvård och utrednings- och behandlingshem för barn 0-13 år med föräldrar.

Länk till hemsida

EKSTRAND CONSULTING Rekrytering, headhunting & interim inom teknik och IT

Länk till hemsidan

LEKTUS levererar tjänster och produkter inom hela samhällsbyggnadssegmentet, från utredning till arbetshandlingar och kompletta förfrågningsunderlag samt projekt- och byggledning. En bra infrastruktur är grunden för att ett samhälle ska kunna fungera. Inom Lektus har vi den erfarenhet och kunskap från tidiga planeringsskeden till att projektera bygghandlingar, både för mindre som för större och komplexa infrastrukturprojekt..

Länk till hemsida

VINNANDE FÖRSÄLJNING

Min dröm är at inspirera dig, inspirera dig till att uppnå dina mål. Min dröm är att inspirera dig till att uppnå dina innersta drömmar. Min dröm är att få fram styrkan inom dig, styrkan som tar dig hela vägen. Min dröm är att du lyckas!

Länk till hemsida

One group grundades 2018 av Mattias och Erik av en enda anledning och det är att vara Sveriges absolut bästa arbetsplats för seniora IT-specialister.
Vi fokuserar på att få människor att må så bra som möjligt och att ge varje medarbetare rätt betalt.
Idag är vi ett av Sveriges snabbast växande IT-bolag med över 400 nöjda medarbetare fördelade på våra 13 kontor.
.

Länk till hemsida