VÅRA HYRESGÄSTER

DORMER  PRAMET är en global tillverkare och leverantör av skärande verktyg för bearbetning av metall. Produktprogrammet innehar ett omfattande sortiment av roterande verktyg och vändskärsverktyg för borrning, fräsning, gängning och svarvning för verkstadssektorn. Dormer servar idag över 100 marknader i världen.

Länk till hemsida

ASEPT are specialists in safe and efficient dispensing of all kind of liquid products, from water, ketchup, mayo, sauces to shampoo, conditioner and soap. You find ASEPT´s solutions in restaurants, hotels, gas stations as well hospitals and public restrooms. ASEPT deliver dispensing solutions to customers all over the world, both from a standard range to fully customized dispensers. The head office together with production are located in Lund, Sweden additionally sites in US and the Netherlands. 2013 ASEPT became a part of the Swedish industrial group Lagercrantz, listed on the Swedish stock exchange.

Länk till hemsida

FRIA FINANSIELL PLANERING är en mäklarbyrå inom finansiell rådgivning. Vi lämnar råd kring ett noga utvalt sortiment av spar-, placerings- och försäkringsprodukter. De råd vi ger våra kunder är alltid individuellt anpassade och bygger på en analys som tar hänsyn till kundens unika situation och önskemål. En stor fördel med att använda oss är att vi inte har egna produkter. Därmed är vi FRIA att använda de produkter och de bolag på marknaden som erbjuder bäst lösningar. Vi jämför olika lösningar och erbjuder dig den lösning som passar dina önskemål och behov bäst.

Länk till hemsida

MBP producerar film om allt mellan himmel och jord; från stora komplicerade infrastruktursprojekt och företagspresentationer till rymdsonder på väg mot Jupiter. Bland kunderna finns Trafikverket, Skanska, Sweco, Rymdstyrelsen och Svenska kraftnät m.fl.

Länk till hemsida

NAPRAPAT LNDSLAGET Världens största naprapatkedja!
Med över 100 medarbetare från Luleå i norr till Halmstad i söder, är vi störst på att behandla led och muskelrelaterad smärta. Vi undersöker och behandlar de flesta typer av akuta och kroniska besvär relaterade till muskler och leder. Genom att kombinera olika behandlingstekniker, som reducerar både muskelsmärta och nedsatt rörlighet, kan vi uppnå optimal behandlingseffekt. Välkommen till Andreas i Halmstad!

Länk till hemsida

EWAYS Vi är en snabbväxande oberoende laddoperatör som hjälper samhället att ställa om till fossilfrihet genom att göra det enkelt att köra elbil. Niclas och Petra grundade företaget vid köksbordet i Stocksund 2015 efter många och långa diskussioner om det nya fossilfria samhället. Vi är idag den ledande oberoende laddoperatören med över 20 000 laddpunkter över hela landet. Team Eways har idag fler än 100 anställda på 18 kontor runtom i landet. Vi är ingenjörer, entreprenörer, säljare, tekniker, ekonomer och servicepersoner med många olika erfarenheter, bakgrunder och kompetenser. Det som förenar oss alla är förändringsviljan och tron på en fossilfri framtid.
Vill du veta mer? Connecta med Jimmie Gabrielsson – 0703 – 15 55 44

Länk till hemsida 

YRKESAKADEMIN Yrkeshögskola är en av Sveriges största leverantörer av YH-utbildningar. Vi hjälper människor ta nästa kliv i karriären, genom flexibla distansutbildningar skapade utifrån arbetsmarknadens behov – som är till nytta nu och i framtiden. Vi finns i hela Sverige, och utbildar inom allt från IT, Turism och Bygg till Vård och Omsorg.

Länk till hemsida 

PONDWAY AB bygger moderna webb-applikationer med den senaste tekniken. Vi specialiserar oss inom ecommerce där applikationer ställer höga krav på bl.a accessibility och performance. Vi har alltid slutanvändaren i fokus. Målet för oss är att skapa sömnlösa användningsupplevelser på webben som ger värde åt både kund och slutanvändare.

Länk till hemsida

WOW – Welcome Out Wellbeing drivs av Cilla Bengtsson, coach inom ledarskap och personlig utveckling. För individer, grupper och företag, som vill utvecklas och nå sina resultat. WOW hjälper dig från ditt nu-läge, till ditt önskade läge! På plats eller online.

Länk till hemsida 

JENEFELDT & FRIENDS 

Länk till hemsida

KLART ATT BO  

 

MOTORUM AB är ett konsultföretag inom konstruktion och beräkning. Motorum AB jobbar och är delägare under paraplyorganisationen Berotec AB. Typiska kunder är Cllimeon, Väderstad, SAAB, Siemens, RUAG, Johsjö m.fl. Både stora och små uppdrag görs. Motorum AB har även en bygg och renoveringsdel där vi målar, renoverar och bygger hus. Dessa kunder består av både privatpersoner och byggföretag.

Länk till hemsida 

JUNIC jobbar med bemanning och rekrytering både inom kollektiv- och tjänstemannasektorn. Som ett helt annat ben bedriver vi även industriservice där vi utför reparationer och underhåll på maskiner. Vi har stor erfarenhet av att flytta av maskiner eller hela fabriker såväl nationellt som internationellt.

Länk till hemsida 

JURIDISK ASSITANS är verksamma inom myndighetsjuridik och har specialkompetens inom flera områden som: Assistansersättning, Socialförsäkringsrätt, Särskild företrädare för barn samt LVU och LVM. Hos oss är det första rådgivande samtalet kostnadsfritt.

Länk till hemsida

VIKAN Dansk, globalt marknadsledande producent av professionella, manuella rengöringsredskap i livsmedelsnära miljö inom livsmedelsindustri, kök & restaurang, dagligvaruhandel. Vikan producerar också manuella rengöringsredskap och textiler för all förekommande lokalvård samt redskap för rengöring av fordon.
Med 250 medarbetare runt om i världen, produktionsenheter i Danmark, USA och Estland är Vikan en modern, dynamisk, internationell arbetsplats med stark prägel av det skandinaviska arvet.

Länk till hemsida

Wayke är Sveriges digitala marknadsplats för bilar. Vi jobbar för att skapa en bättre andrahandsmarknad där det ska vara lika härligt att köpa bil som att drömma om dem. Jag som befinner mig i Halmstad heter Sarah och arbetar främst med de ekonomiska bitarna på Wayke.

Länk till hemsida

ATT SYNAS  drivs av Stina Bondeson som är konsult inom digital marknadsföring på sociala medier. Från framtagande av strategi, till skapande av innehåll & uppföljande analys! Kort sagt; Stina hjälper företag Att Synas på sociala medier!

Länk till hemsida 

YELLOW ELK Vi brinner för allt som kan förädla data till nya insikter och affärsfördelar. Vi lever och andas allt som har med Data Warehouse, Data Lakes, Advanced Analytics, Machine Learning och Business Intelligence att göra. Vår samlade erfarenhet av området är mycket lång och vi tar ofta roller som arkitekter, utvecklare och projektledare.

Länk till hemsida  

GNP

GNP

VINNANDE FÖRSÄLJNING

Min dröm är at inspirera dig, inspirera dig till att uppnå dina mål. Min dröm är att inspirera dig till att uppnå dina innersta drömmar. Min dröm är att få fram styrkan inom dig, styrkan som tar dig hela vägen. Min dröm är att du lyckas!

Länk till hemsida

BEYOU SKINCARE

BEYOU SKINCARE 

ROCK PAPER SCISSORS

ROCK PAPER SCISSORS Bolaget ägnar sig åt mjukvara och systemutveckling.

LOUNGE MEMBER

detta ingår
1.295 Månadsvis
 • Valfri plats i Loungen
 • Låsbart dagskåp
 • Fri Wifi
 • Tillgång till Skrivare & Scanner
 • Fritt kaffe
 • Möjlighet att hyra våra studios
 • Medlem i vårt nätverk
 • Fri parkering

OPEN OFFICE

detta ingår
2.495 Månadsvis
 • Fast skrivbordsplats
 • Låsbar hurts
 • Fri Wifi
 • Tillgång till Skrivare & Scanner
 • Fritt kaffe
 • Möjlighet att hyra våra studios
 • Medlem i vårt nätverk
 • Fri parkering

PRIVATE OFFICE

detta ingår
4.995 Månadsvis
 • Privat kontor med inredning
 • Posthantering
 • Fri Wifi
 • Tillgång till Skrivare & Scanner
 • Fritt kaffe
 • Tillgång till våra studios
 • Medlem i vårt nätverk
 • Fri parkering